Død person fundet på en mark

Politiet har afspærret området, hvor man har fundet en død person på en mark ved Brønderslev Foto: Robert Bedsted

Søndag blev en mand fundet død på en mark, og vækkede i første omgang politiets mistanke. Men intet tyder på, at der foregået en forbrydelse.

En død person blev fundet søndag formiddag på en mark nord for Brønderslev. Via de foreløbige undersøgelser er afdøde identificeret som en 65-årig mand fra lokalområdet. 

Nordjyllands Politiet efterforskede i første omgang sagen som et mistænkeligt dødsfald. Det var findestedet på marken, nogle mindre skader på den afdøde samt den afdødes påklædning, der vækkede politiets mistanke, det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Men kort før klokken 17 forlod politiets hundepatruljer, teknikere, almindelige patruljer samt Falcks rustvogn stedet. Afspærringen på Holtevej blev også ophævet. Nordjyllands Politi oplyser nu, at politiets undersøgelser på stedet ikke viser tegn på en forbrydelse. 

- Men derimod tyder det på, at det er et ulykkestilfælde kombineret med sygdom og et barsk vejrlig, der kan være årsag til dødsfaldet, skriver vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix i pressemeddelelsen.