Dødfunden kvinde: Politiet undersøger sammenhæng med forbrydelse

Den 50-årige kvinde fra Skagen, der blev fundet død mandag aften på en mark ved Frederikshavn, skal obduceres senere i dag. Nordjyllands Politi undersøger, om hendes død har med en anden forbrydelse at gøre.

Umiddelbart betegner Nordjyllands Politi det som et mistænkeligt dødsfald - men fundet af en 50-årig kvinde fra Skagen på en mark ved Frederikshavn mandag aften hænger måske sammen med en forbrydelse begået tidligere mandag.

Kvinden blev nemlig fundet tæt på det sted på Tuenvej, hvor to mænd på 40 og 31 år mandag morgen stak af fra et sammenstød med en knallert og efterlod en svært skadet med knivstiksår og kraniebrud i bagagerummet på bilen. Manden blev fundet af føreren af knallerten, og de to mænd blev senere fanget, fremstillet i grundlovsforhør og fængslet i fire uger. 

Nordjyllands Politi undersøger nu, om de to sager har noget med hinanden at gøre.

- Jeg kan ikke kommentere på, om de to ting hænger sammen, men vi er ved at undersøge det. De er jo alle sammen fra Skagen, så der er måske en sammenhæng, siger Stig Lundbo, leder af central efterforskning hos Nordjyllands Politi.

Men det første, der skal afklares, er den 50-årige kvindes dødsårsag. De første undersøgelser på stedet kunne ikke fastslå noget, men det kan en obduktion. 

- Jeg kender ikke præcis tidspunktet for obduktionen, men jeg kan sige så meget, at det haster med at få hende undersøgt, siger Stig Lundbo, leder af central efterforskning hos Nordjyllands Politi.

Indtil dødsårsagen er klarlagt, behandler politiet sagen som et mistænkeligt dødsfald.

- Men hvis det ændrer sig, reagerer vi selvfølgelig ud fra det og tilpasser efterforskningen, siger Stig Lundbo.

Nordjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland