Dømt for sex med mindreårig

En 54-årig mand fra Tårs er ved byretten i Aalborg dømt 10 måneders betinget fængsel med vilkår om behandling for i 2009 flere gange at have haft samleje og oralsex med en den gang 12-årig pige, skriver Nordjyske.dk

I samme sag er også en 35-årig mand tiltalt, men hans forhold er udsat, da der mangler oplysninger fra Kriminalforsorgen, oplyser anklager Lotte Nielsen.

Den 54-årige mand mødte pigen over internettet, og de aftalte, at pigen, der boede et andet sted i Jylland, skulle besøge manden på hans bopæl. De mødtes 21. marts 2009 i Taars og havde det følgende døgns tid samleje flere gange samt oralsex.

Det skete efter aftale mellem den 54-årige mand og den dengang blot 12-årige pige, og det havde formildende omstændigheder for straffens længe, at der ikke var tale om tvang.

Mødtes i Haverslev

Manden aftalte et nyt møde med pigen på et motel i Haverslev 27. marts 2009, og denne gang skulle den anden tiltalte 35-årige mand også deltage.

Den 54-årige blev dømt for igen at have haft oralsex og samleje med pigen flere gange. Hun havde også samleje med den 35-årige mand og med dem begge to.

Med den betingede fængselsstraf følger krav om, at den 54-årige skal i sexologisk behandling.

Han skal i seks måneder bo på en institution udpeget af Kriminalforsorgen og være under tilsyn i to år, hvor han også skal modtage ambulant psykiatrisk behandling.

Desuden må manden ikke bo sammen med, eller være sammen med piger under 18 år og heller ikke have elektronisk kontakt med dem.


Seneste nyt

fra Nordjylland