"Dræberne fra Nibe" hitter: Topper biograflisten efter premiereweekend

Den nye danske komedie "Dræberne fra Nibe", som foregår i Nordjylland, hitter hos biografgængerne.

Det er kun fire dage siden, at den nye danske komedie "Dræberne fra Nibe" fik premiere i de danske biografer. Filmen, som foregår i Nordjylland og har en række kendte skuespillere på rollelisten, er hurtigt blevet en sællert og topper nu biograflisten.

Der er allerede solgt over 71.000 billetter til filmen, som handler om to håndværkere, der på snedig vis forsøger at dræbe deres koner, og den flotte modtagelse skaber glæde.

- Vi havde håbet at kunne sælge omkring 50.000 billetter i premiereweekenden, så vi er naturligvis fantastisk glade for, at filmen i den grad har buldret derud af hele weekenden. Det er en usædvanlig flot premiereweekend for en original dansk komedie, der ikke er en sequel eller bygger på en i forvejen kendt titel. Filmens stærke premiereweekend viser, at publikum i den grad har anbefalet filmen til venner og bekendte, og det gør os særdeles optimistiske for dens videre liv i biograferne, siger distributionschef Frederik Honore fra Nordisk Film i en pressmeddelelse.

"Dræberne fra Nibe" havde premiere i den lille Kino Nibe ni dage før Danmarkspremieren i torsdags. 64.012 biografgængere indløste fra torsdag til søndag billet til filmen, og sammen med 7.335 solgte snigpremierebilletter er filmen efter premiereweekenden allerede oppe på 71.347 solgte billetter.

Du kan se indslaget fra gallapremieren i Nibe her:

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland