To dræbt i bilulykke

00:31

Campingbussen er væltet og stærkt skadet. Foto: Per Frank Paulsen

Kassebilen er påkørt og ligger i vejgrøften. I baggrunden er campingbussen væltet. Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 4

To er døde og to tilskadekomne i en ulykke syd for Skagen i morges. Ulykken blev forsaget af en personbil, der kørte i modsatte vejbane og derved påkørte en varebil. OPDATERET 13.30.

Fem kilometer syd for Skagen er tre biler involveret i et uheld. To blev dræbt i ulykken, mens én blev kørt til Hjørring Sygehus og én blev undersøgt på stedet. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsbjerg.

Ulykken skete, da en 70-årig mand fra Skagen i sin personbil har kørt sydpå i den modsatte vejbane. Her har en campingbus undveget og er væltet, så den ligger på hovedet og totalskadet. Føreren, en 68-årig mand fra Viborg, døde også i ulykken. Personbilen fortsatte og ramte ind i en varebil, der ikke kunne nå at undvige den modkørende. De to biler er begge voldsomt beskadiget. Nordjyllands Politi ved ikke, hvorfor den 70-årige kørte i modsatte vejbane, men tror, det skyldes uopmærksomhed.

Ulykken skete kvart over ni i morges. Og det tager formentlig flere timer at få undersøgt, hvad der er sket samt ryddet op. Det oplyser indsatsleder ved Frederikshavn Beredskab Rene Bech.

Ålbækvej, der er hovedvejen til Skagen, var derfor lukket i begge retninger, men skulle nu være farbar igen.

Flere nyheder fra TV2 Nord