Dræbt mand blev ikke skudt

Retsmedicinere slog lørdag aften fast, at manden der blev fundet dræbt i Aalborg lørdag aften, ikke som først antaget blev skudt.

De retsmedicinske undersøgelser af den dræbte viste, at han blev tævet til døde, og ikke skudt som først formodet.
Samtidig har politiet identificeret den dræbte mand som den 48-årige Henrik Bjerremann Kristensen fra Aalborg Øst.
De pårørende er underrettet.

Politiet siger her til aften til TV2/Nord:
- Om dræbtes færden kan oplyses, at han fredag var til fest på Aalborg Stadion, hvor han umiddelbart før midnat tog ind til byen sammen med en bekendt.
Henrik Kristensen og hans bekendte skiltes ved Jomfru Anne Gade mellem kl. 0330 og kl. 0400.
Da de skiltes var han iført: sort habitjakke, sorte bukser, hvid skjorte, sorte sko og sort skindjakke.

Det er politiets teori, at Henrik Kristensen ville tage tilbage til Aalborg Stadion for at hente sin cykel, som han havde parkeret på stedet, da han ankom til festen.
Det er fortsat politiet teori, at der er tale om et røverisk overfald, idet den dræbte blev fundet uden pung og andre personlige effekter.
Henrik Kristensens tegnebog er senere fundet, tømt for penge, i en nærliggende villahave.
Ud fra den voldsomhed, som drabet er begået på, er det politiets formodning, at gerningsmanden (eller mændene) må have fået blod på sig.

Nordjyllands Politi, Aalborg, tlf. 96 30 14 48 efterlyser vidner, der har set den dræbte lørdag den 27. oktober 2007 i tidsrummet fra kl. 0400 til kl. 0557.
Endvidere efterlyser politiet vidner, der har set eller har kendskab til personer, der er kommet hjem med blod på tøjet.
Politiet er fortsat interesseret i at komme i kontakt med de to mænd, der er set løbe fra stien mellem Haraldslund og Schleppegrellsgade over Kastetvej og forsvinde i i porten til Kastetvej 66 eller 68.

Flere nyheder fra TV2 Nord