Drejer nøglen om i Døstrup

Efter knap fem år brast drømmen for købmanden i Døstrup.

Det har været muligt at foretage dagligvareindkøb på hovedgaden i Døstrup nord for Hobro siden 1902 - men nu er det slut.

- Drømmen var, at jeg skulle kunne blive her til jeg skulle på efterløn, og så sælge det videre til en anden, siger Lene Christensen, indehaver af Letkøb i Døstrup.

Men nu er drømmen bristet og eventyret forbi. Lene Christensen lukker og slukker i Letkøb i Døstrup. Noget, som talrige buketter, kort med hilsner og kram fra stamkunderne vidner om på den sidste åbningsdag i butikken.

- Kundekredsen er bare ikke til det mere! Det er for mange, der kører til Hobro og kun henter det hos mig, som de har glemt derinde, siger Lene Christensen.

De seneste mange måneder er omsætningen gået støt nedad. Derfor var der lørdag åbent for allersidste gang i Letkøb i Døstrup.

- Jeg har handlet her siden jeg kunne gå. Så vi kommer virkelig til at savne det, siger en af de faste kunder, Anders Christiansen, om lukningen.

Men midt i den knuste drøm, kan Lene Christensen dog se frem til en sjælden ferie, når butikken nu er lukket. Og butikkens usolgte varelager bliver på en måde i familien.

- Det skal over til købmanden i Rostrup, hvor min datter er daglig leder, fortæller Lene Christensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland