Drenge truede ældre kvinde

To teenagere er anholdt efter et forsøg på gaderøveri

En 60-årig kvinde fik sig søndag aften lidt af en forskrækkelse, efter hun havde hævet penge ved en kontantautomat på Vodskovvej i Vodskov.

To drenge havde set det, og med hævede knytnæver truede de kvinden og forsøgte at få hende til at aflevere pengene. Det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Drengene nåede dog aldrig at få nogle penge, for kvinden løb ind på en nærliggende grillbar for at søge hjælp - og drengene stak af.

En mandlig kunde på grillbaren havde dog set optrinnet, så han fulgte efter drengene i sin bil. De unge vendte efter en kort rundtur tilbage til samme område, hvor forsøget på gaderøveri fandt sted. Og her ventede politiet, som i mellemtiden var blevet tilkaldt.

Drengene, viste sig at være 14 og 16 år - og bosiddende på en nærliggende institution. De blev begge anholdt.

Ifølge vagtchef Poul Badsberg bliver den yngste, som er under den kriminelle lavalder, nok afhørt og løsladt søndag aften - og så overgivet til de sociale myndigheder.

Den ældste skal sandsynligvis overnatte i detentionen, og mandag skal politiets jurister så vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.


Seneste nyt

fra Nordjylland