Drengerøve gav den gas til motortræf i Sæby

Den store drengerøv, Sune Holm, som er manden bag motortræffet "Altid drengerøv", fik lørdag endelig lov til at komme med i en drift-bil.

Normalt finder man nogle stadig temmelig grønne og usikre bilister på køreteknisk anlæg. Men på anlægget i Sæby var bilisterne og motorcyklisterne alt andet end grønne. Faktisk var det yderst erfarne og medaljevindende racerkørere, man kunne se til et stort motortræf, "Altid drengerøv".

De flere hundrede biler til træffet havde én ting til fælles: De var gejlet, pudset og plejet ud over det sædvanlige, og intet mindre end 500 hestekræfter blev sluppet løs i én enkelt BMW. Det gav både effekt og rigeligt med røg.

Sune Holm er manden, der står bag det store træf. Han har kæmpet og knoklet for arrangementet, fordi han elsker hjulspin og store motorer. 

- Nu er jeg 33 år, men jeg synes stadig, det er skide sjovt at brænde dæk af, siger Sune Holm.

For ham er træffet blevet symbolet på en hel livsstil.

- Jeg tror, det er vigtigt, fordi lige så snart du stopper med at køre den livsstil, eller du begynder at gemme din indre drengerøv væk, så tror jeg, du automatisk bliver ældre, siger Sune Hom.

Han kører ikke selv ræs, men hoppede i dag med i en bil, da han fik tilbuddet om at komme med ud at drifte. Noget, han har drømt om at få lov til de seneste tre år.

- Det er dejligt - fantastisk duft. Så blev man helt lykkelig lige pludselig, lød reaktionen fra Sune Holm, da han igen plantede fødderne på jorden efter den vilde køretur.


Seneste nyt

fra Nordjylland