Drømmestart sendte Vendsyssel på sejrskurs

Vendsyssel FF indtager andenpladsen i 1. division efter sejr over Nykøbing FC.

1, 2, 3. Sådan steg målscoren for Vendsyssel FF, der onsdag aften tog imod Nykøbing FC i 1. division.

Kampen sluttede 3-1, men der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen. Vendsyssel FF kom nemlig foran efter blot seks minutters spil på mål af Christian Overby. Efter godt en halv times spil fordoblede Jens-Kristian Sørensen nordjydernes målscore, og således kunne hjemmeholdet gå til pause med en komfortabel føring.

Inden pausen havde også Thomas Dalgaard nettet for Vendsyssel, men målet blev underkendt. Det gjorde det ikke, da Dalgaard igen sendte bolden i mål efter pausen. 3-0 til nordjyderne.

Den tidligere AaB-spiller Anders Due fik pyntet på resultatet for Nykøbing FC, da han efter 63 minutters spil fik reduceret til 3-1, der også blev kampens resultat.

Dermed rykker Vendsyssel FF op på en midlertidig andenplads i 1. division.