Drømmemål var ikke nok for Hobro

Hobro chokstartede med et drømmemål, men det var ikke nok til point mod Randers.

Oprykkerne fra Hobro var på vej mod at overraske igen, da Martin Thomsen i første halvleg bragte gæsterne foran med 0-1 på et drømmehug, som ligner en tidlig kandidat til årets mål i Superligaen.

Midtbanespilleren sparkede bolden ind i det fjerne hjørne langt ude fra, og pludselig lå Hobro til at overtage førstepladsen i ligaen.

Men sådan skulle det ikke gå.

Randers lagde et tungt pres inden pausen, og efter at have ramt både overliggeren og stolpen, lykkedes det kronjyderne at få bolden i mål. Djiby Fall scorede på hovedstød efter et hjørnespark.

Tidligt i anden halvleg afgjorde den tidligere Hobro-spiller Kasper Fisker kampen med sit mål til 2-1.

Hobros næste kamp spilles på søndag klokken 19. Det bliver holdets første hjemmekamp i Superligaen, og modstanderen er Brøndby IF.