DSB giver Tivoli-billetten

Nordjyske togpassagerer, der er ramt af det omfattende sporarbejde, får nu et lille plaster på såret.

Banedanmark udfører lige nu omfattende sporarbejder i Vendsyssel, og det kan gøre togrejsen noget mere besværlig for de nordjyske togpassagerer.

DSB vil gerne gøre lidt for at løfte mundvigene hos de togrejsende, og derfor tilbyder DSB entreen til Tivoli til alle kunder, der stiger på Togbussen eller X-bus 973 på stationerne fra Frederikshavn til Brønderslev med billet til København og omegn.

Entrebilletten vil kunderne få udleveret af togpersonalet, når de viser deres gyldige billet i perioden med sporarbejde. Entrebilletten til Tivoli er gyldig til og med 9. september 2012.

- Nogle af vores kunder oplever det som lidt mere bøvlet at de skal skifte mellem bus og tog når de skal fra Vendsyssel til København, så som et lille plaster på såret får kunder der rejser mellem Nordjylland og København indgangen til Tivoli, siger regionschef i DSB i Jylland Jørgen Dyrendal Rasmussen.

Han fortæller, at der vil være kunder, der får længere rejsetid, men oftest vil der være tale om 10 til 20 min, og i nogle tilfælde - for eksempel fra Frederikshavn - er den samlede rejsetid mellem Frederikshavn og København den samme såfremt X-bussen benyttes.

Under sporarbejdet har Nordjyllands Trafiksselskab sat flere busser ind på ruten og lavet flere afgange mellem Frederikshavn og Aalborg, og DSB har udsat ekstra personale på stationerne i Frederikshavn, Hjørring og Aalborg, der kan hjælpe og vejlede passagererne.

Banedanmark udskifter 75 kilometer spor på den 80 kilometer lange bane, udskifter 9 sporskifter, ombygger 11 overkørsler og renoverer samtidig 25 broer. Som planlagt ombygges sporene på Jernbanen over Limfjorden, mens broen alligevel er lukket.


Seneste nyt

fra Nordjylland