DSB’s billetautomater lukkes omkring nytår

Foto: Johnny Isaksen

00:22

Allerede dagen inden nytårsaften lukker DSB for deres billetautomater

1 af 2

De nordjyder der planlægger at skulle rejse med tog omkring nytår, skal være opmærksomme på, at DSB lukker billetautomaterne i nytårsdagene.

For at forebygge hærværk har DSB igen i år valgt at lukke de billetautomater, som står udendørs. Skal man til eller fra Nordjylland med tog for at holde nytår, skal man derfor tænke over at købe sin billet på en anden måde.

Tirsdag d. 29. december klokken 12 begynder lukningen af billetautomaterne, og de bliver først åbnet igen den 1. og 2. januar. Alle automater burde være åbne igen den 2. januar klokken 12.

Det er stadigvæk muligt at bruge de billetautomater, der står indendørs, og derudover kan man bruge klippekort, Rejsekort og købe billetterne i DSB-appen, på DSB.dk, i 7-eleven på DSB-stationer eller i billetsalg.

Det sidste år, inden man begyndte at lukke billetautomaterne, blev der ødelagt 47 automater, og efter man er begyndt at lukke dem, er det kun omkring 10 automater, der bliver ødelagt omkring nytår. En ny billetautomat koster 250.000 kroner.

Flere nyheder fra TV2 Nord