Dyr æder biler

 Dyr æder biler

Uden at vide det så har flere bilejere i Vendsyssel grådige husdyr i deres køretøjer. Ledninger og slanger er tilsyneladende blevet en delikatesse for gnavere, mår og undslupne mink

VW-værkstedet i Hjørring er et af flere steder, hvor har man de seneste måneder har haft travlt med reparationer forårsaget af altædende skadedyr.

- Jeg troede, det var en aprilsnar, da værkstedet fortalte, at jeg havde haft husdyr i min bil, siger Henrik Elb fra Hjørring til GRATISAVISEN 24TIMER.

Henrik Elb måtte i foråret undvære sin nye Volkswagen i flere uger, fordi en mår eller mink havde gnavet en vandslange over. Og han er langt fra den eneste med det problem. Siden april har alene det lokale VW-værksted i Hjørring haft 50 lignende reparationer.

- Det har aldrig været så vildt før. Tidligere så vi aldrig sådanne skader af det her omfang, siger værkstedschef John Samuel, der endte med at sende en regning på knap 1.000 kroner til Henrik Elb, fordi garantien ikke dækker dyreangreb.

GRATISAVISEN 24TIMER skriver fredag, at der er sluppet så mange mink ud i naturen, at bestanden er femdoblet på 15 år, mens måren er søgt ind i byerne.


Seneste nyt

fra Nordjylland