Dyr sejr til Vendsyssel FF

Ligatopscorer Jesper Blicher udgik med en skadet skulder og kan være ude resten af året.

Første halvleg var knapt 10 minutter gammel da Jesper Blicher blev væltet omkuld under en kontra. I faldet gik hans venstre skulder af led, og det kan betyde et tidligt sæsonafbud.

- Det er noget han har prøvet før, da han var i Fredericia, fortæller holdleder Arne Hessellund til TV2/Nord.

Fredericias fysioterapeut var også straks på pletten, da skaden var sket, og af et par omgange lykkedes det at sætte skulderen på plads. Mandag afgøres det, hvor alvorlig skaden er, men det er sikkert, at det bliver til en pause på mindst 2-3 uger.

- Det er da et hårdt slag for os, at skulle undvære Jesper. Han er vores topscorer og har jo scoret syv mål for os i år, siger Arne Hessellund.

Det syvende af slagsen afgjorde søndagsopgøret mod Fredericia. I sidste minut af første halvleg udnyttede Jesper Blicher en dårlig tilbagelægning fra gæsternes Marc Pedersen og sætte bolden ind til kampens resultat, 2 - 1 til Vendsyssel FF.