Dyst på innovation i Jammerbugt

TV2/Nord sætter fokus på nordjyske erhvervsliv i regionale konkurrence Tag Fat.

Konkurrencen er en del af den regionale konkurrence, som Region Nordjylland har sat i gang. Og konkurrencen præsenteres på TV2/Nord som et såkaldt magasin, det vil sige, et længere program, hvor de første tre virksomheder, der dyster, bliver præsenteret.

Ligeledes følger seerne de tre dommere, direktør hos Skagen Food, Betina Kühn, direktør hos Coolshop, Jacob Risgaard og rektor på Aalborg Universitet, Finn Kjærsdam, i diskussion om hvilken virksomhed, der skal gå videre i konkurrencen.

I aften er vi i Jammerbugt Kommune. Her står det lokale kommunemesterskab mellem Aabybro Mejeri, M-Tec/Trackunit og PanPac Enginering A/S.

Det er vært Helene Gottschalk, der binder det hele sammen.

- Vi glæder os meget til at præsentere programmet for seerne, da det er en god måde at sætte sig ind og få indblik i de mange spændende og nye ting, der er i gang her i Nordjylland, siger nyhedschef Jesper Christiansen, TV2/Nord.

Tag Fat vandrer som en stafet igennem alle 11 nordjyske kommuner. De tre mest innovative virksomheder i hver kommune kvalificerer sig til den kommunale finale. Den kommunale vinder fortsætter videre til i den regionale konkurrence, som afsluttes i december med prisoverrækkelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland