Efter 30 timer og 31 minutter på pælene er det slut

Solen og varmen gjorde kål på den mandlige pælesidder, som var i risiko for at få solstik.

Klokken 18.30 var det slut for de to pælesiddere, der har siddet stille i mere end 30 timer i stegende sol og kolde nattetemperaturer. 

Livredderen, der løbende har holdt øje med pælesidderne i TV2 Nords konkurrence, vurderede, at Martin Christensen var i risiko for at få solstik, og det betød, at han og Sally Zadeh kravlede ned fra pælene sammen som aftalt.

- Jeg var holdt op med at svede og begyndte at blive kulret, så det var helt OK at kravle ned. Jeg vil ikke udsætte mig selv for fare. Jeg er helt kvæstet, træt og har ondt i hele kroppen, fortæller Martin Christensen, mens han sætter sig i en sofa og får serveret peanuts og sodavand. 

Vinderne kravler ned fra pælene efter 30 timer.
Vinderne kravler ned fra pælene efter 30 timer.
Foto: Mick Anderson

 Livredderen vurderede, at risikoen for et hedeslag var nært forestående, 

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg er fuldstændig smadret og drænet for energi. Vi havde aftalt, at vi gik ned sammen, hvis én af os ikke kunne mere, og det har vi gjort, siger Sally Zadeh, mens hun synker ned i en blød sofa.

Herunder kan du se video fra sekunderne, hvor de sammen kravler ned fra pælene i søen ved TV2 Nord og bagefter høre deres kommentarer til den barske oplevelse.   

Martin var ikke i et sekund i tvivl om, at det var på tide at kaste håndklædet i ringen. 

- Det var begyndt at blive ekstremt. Jeg er faktisk lettet nu, for det må ikke gå hen og blive farligt. Jeg ville også være gået ned, hvis Sally havde sagt, at hun var dårlig, siger han om at de fulgtes ned. 

- Jeg sveder som en stukket gris, supplerer Sally. 

Parret, som kun kender hinanden fra tiden på pælene, skal nu dele 20.000 kroner i præmiepenge. 

Sally Zadeh skrev umiddelbart efter på Facebook: 


Seneste nyt

fra Nordjylland