Efter bekymrede henvendelser: Nu lukker børnehave

Flere henvendelser om en børnehave i Nørresundby fik kommunen til at sætte spørgsmålstegn ved pædagogikken på stedet. Den private børnehave har nu besluttet at lukke.

Naturbørnehaven Englunden i Nørresundby lukker med kort varsel. Det er den private børnehaves egen bestyrelse, der har valgt at sige stop. Det sker efter at Aalborg kommune har været i kontakt med børnehavens bestyrelse, da kommunen havde fået flere bekymrende henvendelser fra forældre og en ansat i børnehaven.

- Det er meget positivt, at bestyrelsen tager ansvaret på sig og handler, når der er nogle problematikker, siger Børne- og familiechef i Aalborg Kommune, Hans Christian Mariegaard.

quote Flere forældre kontaktede os med nogle situationer, de fandt bekymrende, og også en ansat har henvendt sig med nogle situationer, hvor pædagogikken ikke levede op til egne værdier

- Børne- og familiechef i Aalborg Kommune, Hans Christian Mariegaard

Henvendelserne handler om pædagogikken på stedet i bestemte situationer, men kommunen vil ikke være mere konkret angående problemstillingerne. Kommunen er tilsynsmyndighed ved børnehaverne i deres område, men det er altså ikke ved et tilsyn, der er opdaget problematiske forhold.

- Flere forældre kontaktede os med nogle situationer, de fandt bekymrende, og også en ansat har henvendt sig med nogle situationer, hvor pædagogikken ikke levede op til egne værdier, fortæller Hans Christian Majgaard.

Det er cirka 12 børn, der har deres daglige gang i børnehaven, som nu skal finde en ny institution. Det bliver dog ikke noget problem, at finde andre institutionspladser til børnene, oplyser Hans Christian Mariegaard.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland