Efter fatalt trafikuheld: Politiet løslader 24-årig mistænkt

En 24-årig mand er fortsat sigtet for uagtsomt manddrab, efter han torsdag aften angiveligt flygtede efter at have påkørt en 87-årig bilist.

Fredag aften er en 24-årig mand, der dagen igennem har været mistænkt og sigtet for uagtsomt manddrab på en 87-årig cyklist torsdag aften, blevet løsladt.

Det meddeler Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev anholdt på sin bopæl fredag formiddag klokken 11.30, efter flere vidner mente at have set ham køre hurtigt fra gerningsstedet i en grå Citroën. Dagen igennem har politiet så efterforsket sagen, og manden har siddet til afhøring.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at manden fortsat er sigtet i sagen, men at han altså er blevet løsladt og derfor ikke skal fremstilles i grundlovsforhør lørdag morgen. Nordjyllands Politi har ikke flere kommentarer til sagen.

Vrede borgere

Det har dagen derpå skabt vrede og forargelse i Aabybro, at den 24-årige mand valgte at stikke af fra gerningsstedet efter sammenstødet på Aalborgvej, der endte med at koste den 87-årige mand livet.

- Det er så uvirkelig for mig, at man kan finde på at gøre det. 

- Det kan man ikke - man tror jo, det er løgn.

- Det er frygteligt at stikke af. Det må man sgu ikke.

Sådan lød bare nogle af reaktionerne hos de mennesker, TV2 Nords udsendte mødte på gaden i Aabybro fredag.

Politiet overvejede flere sigtelser

Inden den 24-årige blev løsladt kort efter klokken 20 fredag aften, nåede Nordjyllands Politi at oplyse, at han var et kendt ansigt i politikredse på grund af tidligere overtrædelser af færdselsloven.

- Indtil videre er han sigtet for uagtsomt manddrab i forbindelse med uheldet. Der kan komme en række supplerende sigtelser, men i hvert fald er han sigtet for det indtil videre, siger Lars Jensen, politikommissær ved Nordjyllands Politi.

Der findes endnu ingen forklaring på, hvorfor den 24-årige bilist valgte at flygte efter ulykken.

- Der kan være mange årsager til, at man vælger at stikke af. Man kan gå i panik, eller det kan være, man har noget at skjule, måske noget i bilen. Eller man selv er påvirket. Der er en række årsager til, at man kan vælge den løsning, siger politikommissær Lars Jensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland