Efter hård tackling: White Hawks-spiller kan være ramt af hjernerystelse

Kristoffer Lauridsen i nummer 15. Billedet er fra da White Hawks mødte Aalborg Pirates 20. januar. Foto: Jan Korsgaard, Scanpix

Det var ikke uden omkostninger, at Frederikshavn White Hawks tirsdag aften sikrede sig en sejr over Herning Blue Fox.

Der var masser af opbakning fra tribunerne, da Frederikshavn White Hawks tirsdag aften slog Herning Blue Fox med 3-2 og bragte sig foran med 2-1 i kvartfinaleserien. Sponsorer havde købt hallen fri, og det betød gratis adgang.

Og der var nok at se på. I tredje periode udspillede der sig et mindre drama på isen, da Frederikshavns 23-årige forward Kristoffer Lauridsen blev slået bevidstløs af en tackling direkte i hovedet fra Herning-backen Magnus Leth Nielsen og måtte bæres ud fra isen. Den hårde tackling udløste et større slagsmål.

- Det så voldsomt ud, siger direktør i Frederikshavn White Hawks, Henrik Andersen.

Han fortæller, at Kristoffer Lauridsen var groggy resten af aftenen, og at han nu skal tjekkes for hjernerystelse.

Klubbens kamerahold har formentlig fanget tacklingen på video, og Henrik Andersen tøver med at vurdere, hvilken straf, han mener, den hårde tackling skal udløse.

- Min umiddelbare tanke er, at det giver karantæne i mindst fire dage, men nu afventer vi videomateriale, så vi igen kan se tacklingen, siger han.

Det er således endnu uvist, om Kristoffer Lauridsen er med, når White Hawks og Blue Fox fredag aften mødes i Herning i det fjerde opgør i kvartfinaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord