Efter knivdrab: Politiet er klar til at afsløre gerningsmænds identiteter

Dukker de fire mistænkte i drabssagen fra Aalborg i weekenden ikke op af sig selv, er Nordjyllands Politi parat til at offentliggøre deres identitet.

Nordjyllands Politi har, siden en 27-årig mand blev dræbt i Aalborg lørdag aften, været klar over, hvem gerningsmændene var. Derfor eftersøger politiet lige nu fire mænd, som efter alt at dømme stadig er i Aalborg-området.

Men dukker de ikke op af sig selv, er politiet parat til at offentliggøre identiteten på mændene. Det fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen til TV2 Nord.

- Efterforskningen skrider godt frem. Vi har mange vidner at afhøre, og vi får rigtig mange oplysninger ind, vi kan se nærmere på. Men vi har endnu ikke fundet de fire mænd, vi har ledt efter siden lørdag. Jeg har dog en klar forventning om, at vi får dem at se i dag, tirsdag, eller i morgen. Og gør vi ikke det, må vi sætte en ny plan i værk, siger Frank Olsen.

- Dukker de her fire mænd ikke op af sig selv, er vi klar til at offentliggøre identiteten på dem. Vi ved, hvem de er, fortsætter vicepolitiinspektøren.

De fire mænd har været i politiets søgelys siden lørdag aften, hvor en 27-årig mand blev dræbt med en kniv på åben gade i et slagsmål på Øster Allé i Aalborg. Mændene er alle fra lokalområdet og mellem 25 og 32 år gamle. Formodningen er, at der var tale om et internt opgør i det kriminelle miljø.

Frank Olsen sagde søndag til TV2 Nord om de fire eftersøgte mænd:

- Vi har ikke opfattelsen af, at de er stukket af til udlandet eller andre steder. Vi mener, de trykker sig et sted i nærheden. Så mon ikke det bare er et spørgsmål om tid, inden vi finder dem.


Seneste nyt

fra Nordjylland