Efter kold nat: 81-årig kvinde er stadig forsvundet

Nordjyllands Politi har natten til mandag forgæves ledt efter en 81-årig polsk kvinde, der forsvandt søndag eftermiddag efter et besøg hos sin søn.

OPDATERET 18. januar klokken 08.23: Kvinden er fundet i god behold

Mandag morgen har den eftersøgning, der siden søndag aften har været efter en 81-årig dement kvinde, endnu ikke båret frugt.

Nordjyllands Politi søgte med helikopter i luften samt med hunde og en stor gruppe privatpersoner på jorden efter kvinden til klokken 05 søndag morgen, og eftersøgningen bliver genoptaget mandag morgen, når der bliver lyst.

- Nu skal vi vurdere om vi skal tage yderligere skridt for at finde hende. Vi skal vurdere om vi skal have helikopteren op igen, om hundene skal ud igen og om der er andet, vi skal have sat igang, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg.

Den 81-årige kvinde er begyndende dement og er sidst set omkring klokken 15.00 søndag hvor hun forlod sin søns adresse på Horsøparken i Hobro for at gå en kort tur.

Kvinden er: 

  • 81 år
  • 160 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Iført trekvart lang pelsjakke, pink halstørklæde, sorte bukser, brune støvler og taler kun polsk.

Eftersøgningen har natten igennem, på grund af det kolde vejr, været intens og siden klokken 20.30 søndag aften har en helikopter deltaget i eftersøgningen.

Søndag aften sagde vagtchef Mogens Hougesen til TV2 Nord:

- Det seneste, vi har fået at vide, er, at hun godt kan lide at gå ture langs med vandet, siger Mogens Hougesen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Borgere, der i tidsrummet fra 15.00 søndag måtte have set den 81-årige kvinde, må meget gerne henvende sig til Nordjyllands Politi på telefon 114.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland