Efter politiaktion: Bomberyddere undersøgte 40-årigs adresse

Politiet undersøgte mandag aften den adresse, hvorpå den 40-årige mand, der mandag eftermiddag truede med at gøre skade på sig selv og omgivelserne, bor.

Opdateret 17. november klokken 06.35

Hærens Ammunitionsrydningstjeneste undersøgte mandag aften en adresse i Aalborgs vestby. Her bor den 40-årige mand, der udløste en større politiaktion mandag eftermiddag på Nørresundby Havn.

Her sad den 40-årige mand i en bil, og truede med at gøre skade på sig selv eller andre. Det endte dog klokken 16.30, hvor politiets forhandlere havde fået manden til at træde ud af bilen. Den 40-årige blev anholdt straks efter og kørt til Politigården i Aalborg.

Mandag aften var det så den 40-åriges bopæl, der var centrum i politiets efterforskning og Nordjyllands Poilit fik altså assistance fra Hærens Ammunitionsrydningstjeneste.

-Vi sikrer vi os, at der ikke er andre, der kan komme til skade, sagde Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi mandag aften.

Omkring klokken 23.30 havde politiets og bombeeksperterne fra forsvaret afsluttet deres undersøgelser, lyder det i en pressemeddelelse.

Tirsdag morgen har det endnu ikke været muligt at få en kommentar til sagen fra Nordjyllands Politi.


Seneste nyt

fra Nordjylland