Efterlysning: Hvem mangler en vaskebjørn?

Personalet på Himmerland Golf og Spa Resort blev noget overraskede, da de fandt en behåret lille vaskebjørn i vaskekælderen.

De sidste fjorten dage har en noget usædvanlig gæst tjekket ind og ud af de lækre omgivelser på Himmerland Golf og Spa Resort ved Gatten - hjemstedet for golfturneringen Made in Denmark. 

En vaskebjørn lusker nemlig rundt i vaskekælderen og spiser golfspillernes aflagte madpakker. 

- Det er en sjov lille fætter. Den bliver ikke bange, når vi er i nærheden, så det virker som om, den er et tamdyr, siger Mikael Jensen, der arbejder i golfbilkælderen, hvor han altså har fået en ny makker. 

Personalet har observeret vaskebjørnen flere gange. Den leder efter mad i affaldsspandene og roder ikke, forlyder det. I stedet for at flå poser med sandwich op og efterlade sig et værre svineri, pakker den madpakkerne pænt op og spiser kun maden. 

Vaskebjørnen gemmer sig i løbet af dagen, og i morges blev den fundet i et skur hos naboen og satte sig pænt ned, da døren blev åbnet. 

For fire år siden måtte Falck og politi rykke ud op Øster Sundbyvej i Aalborg, hvor der var observeret en vaskebjørn. Da de fandt den, udviste den så aggressiv adfærd, at Falck var nødt til at skyde den. 

Vaskebjørnen i Gatten er derimod både sød og omgængelig, siger Mikael Jensen. 

- Det er en bette nuser én, og den gør ikke mig noget, den er bare hyggelig. Så for min skyld må den gerne blive, men det kan være, at vores golfgæster eller små børn på banen kunne blive lidt forskrækkede, hvis de mødte den - så den må hellere komme hen til nogen, der kan passe den, siger han. 

Han opfordrer derfor folk til at dele historien, så vaskebjørn kan komme hjem, hvis den er tam, eller der er nogen, som melder sig og vil tage sig af den. 


Seneste nyt

fra Nordjylland