Efterlyst Mercedes fundet: To mænd er løsladt igen

Nordjyllands Politi har nu fundet den hvide Mercedes, de efterlyste lørdag formiddag og har anholdt to mænd, sigtet for trusler og forsøg på indbrud.

Opdateret lørdag 21.05: Vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg oplyser, at de to mænd igen er løsladt lørdag aften. Den ene, der udtalte trusler mod et ældre ægtepar, blev dømt til at betale en bøde på 1.500 kroner. Den anden blev ikke sigtet. Jess Falberg forklarer, at mistanken om forsøg på indbrud stadig er eksisterende, men at der ikke er nok bevismateriale til at fastholde de to mænd. Der skal dukke noget nyt op i efteforskningen, før politiet kan igen kan anholde dem. 

Nordjyllands Politi har lørdag middag anholdt to rumænske mænd, der er blevet set luske rundt i Vendsyssel i en hvid Mercedes tidligt lørdag. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Henrik Beck.

De to mænd blev anholdt i Nørresundby, efter de var kørt ind til en beboer og havde spurgt, om de skulle reparere beboerens tagrende for 500 kroner. 

- For det første er der tale om sort arbejde, så allerede her begår de noget ulovligt. Udover det mistænker vi dem for at brugt det som et påskud for at kunne begå tyveri i beboeres hus, siger Henrik Beck.

Den hvide Mercedes var tidligere på dagen blevet efterlyst af politiet og uheldigvis for de to rumænske mænd, havde Nørresundby-beboeren godt set efterlysningen, der kunne genkende bilen. Han ringede derfor straks efter politiet, der rykkede ud og anholdte de to mænd. 

Truede ældre par på livet

Rumænerne er nu blevet hevet ind på politistationen til afhøring, fortæller Henrik Beck. De er sigtet for trusler på livet af et ældre par i Hjørring og er mistænkt for forsøg på indbrud flere steder i Vendsyssel.

De to rumænere havde forsøgt sig med det samme nummer over for det ældre par, hvor de ligeledes tilbød at reparere deres tagrende, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg. 

- Her afviser parret naturligvis rumænernes tilbud. Herefter tager ægteparret et billede af rumænernes hvide Mercedes, hvilket får rumænerne til at vende om og true beboerne, siger Jess Falberg.

Den hvide Mercedes med den ene af de anholdte rumænske mænd. Billedet er taget klokken 11.30 på Tøtmosen i Hjørring.
Den hvide Mercedes med den ene af de anholdte rumænske mænd. Billedet er taget klokken 11.30 på Tøtmosen i Hjørring.
Foto: Privatfoto. Claus Jensen.

Indbrudsbølge i Nordjylland

def_thumb,50_percent

play 49 indbrud i november: Tyve igen på spil i Hjørring

Retten i Aalborg

play Tyve i fælden: Tre sigtede for sommerhustyverier i Grønhøj

010617 Indbrud indbrudstyv

2 af 3 fængslet: To indbrudstyve fanget med lager af tyvekoster - en på fri fod

def_thumb,50_percent

play 81 indbrud på en uge: Indbrudsbølge skyller over Nordjylland - igen

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland