Eftersøgning af 83-årig: Nu koncentreres indsatsen om Uggerby Å

Tirsdag har både Nordjyllands Politi og Marinehjemmeværnet ledt efter 83-årige Preben Enhard, men nu koncentreres indsatsen mest om Uggerby Å.

På tredjedagen for 83-årige Preben Enhards forsvinden fra et plejehjem i Sindal fortsætter både Nordjyllands Politi, de frivillige og Hjemmeværnet deres søgen efter den demente mand.

Men håbet om at finde ham i live er nu så svagt, at indsatsen tirsdag har været koncentreret om at gennemsøge Uggerby Å. 

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jess Falberg, tirsdag aften. 

Hjælp med at lede efter bortgået mand, lyder det fra Nordjyllands Politi.
Hjælp med at lede efter bortgået mand, lyder det fra Nordjyllands Politi.
Foto: Nordjyllands Politi

- Vi har i dag haft Marinehjemmeværnet ude og hjælpe os, og de har søgt med sonar i åen efter den forsvundne. Det er efterhånden ved at være det sidste sted, vi mener, at han kan være kommet noget til, når det ikke er lykkedes os med så meget hjælp at finde ham i eller uden for byen, siger Jess Falberg.

Eftersøgningen gav dog ingen resultater, inden den blev indstillet ved mørkets frembrud cirka klokken 16.30. Derfor vil den fortsætte enten onsdag eller fredag, meddeler vagtchefen.

Brug for medicin

83-årige Preben Enhard gik fra plejecenteret klokken 19 lørdag aften, bare en time efter han var blevet indskrevet på stedet. 

Siden har myndigheder og frivillige eftersøgt den demente mand, fordi han også har Parkinsons, og uden den medicin, han skulle have haft senest klokken 22 lørdag aften, vil hans muskler blive stive, så han ikke kan bevæge sig.

Flere end 80 frivillige har de seneste dage hjulpet med at lede efter Preben Enhard. 

Se indslaget om eftersøgningen sendt mandag på TV2 Nord:

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat 83-årige Preben Enhard fra Sindal. Preben er dement, og han forlod sit hjem på Plejecentret Vendelbo-centret i Sindal lørdag aften omkring klokken 19. Han er ikke set siden. Både politi og frivillige har siden lørdag ledt efter ham - og også i dag var byen på den anden ende - i håbet om at finde ham

Seneste nyt

fra Nordjylland