Eftersøgning: to italienske kvinder forsvundet

Midt- og Vestjyllands Politi har torsdag eftermiddag en større eftersøgning i gang. To italienske kvinder er forsvundet, og politiet håber på borgernes hjælp.

To italienske kvinder - en mor og datter på 66 og 35 år - er forsvundet, og Midt- og Vestjyllands politi efterlyser nu vidner, der har set de to kvinder eller kvindernes bil.

- Vi frygter, at der er hændt dem noget, så vi vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, siger vagtchef Ole Vanghøj.

Kvinderne og bilen blev sidst set den 12. oktober. Dagen efter skulle kvinderne have afleveret bilen, men det skete ikke. Nu er bilen blevet fundet på Klitvej nordvest for Flade Sø tæt ved Vesterhavet nord for Agger.

Bilen er en lysebrun VW Polo med nummerplade: AB 86 661. Bilen er lejet ved Europcar i Aarhus.

- Vi ved ikke, hvor længe bilen har stået der, så vi vil gerne høre fra folk, der har set den der eller andre steder siden den 12. oktober, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

Det er italiensk politi, der har kontaktet de danske myndigheder for at efterlyse kvinderne. Ud over alderen har politiet dog ikke meget signalement at gå efter.

Torsdag eftermiddag er der en større eftersøgning i gang med hundepatruljer og helikopter. Samtidig afsøger Søværnets Operative Kommando strandområdet i biler.

Har du set kvinderne eller bilen indenfor de seneste fem dage, kan du kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland