Eftersøgning: Vandhuller tømmes nu for vand

Beredskabsstyrelsen fra Thisted begynder her til morgen at tømme vandhuller for vand for at se, om den forsvundne tre-årige Holger fra Brovst skulle være faldet i vandet.  

Det oplyser lederen af politiet hunde-eftersøgnings-hold, Henrik Jensen, til P4 Nordjylland.

- Beredskabsstyrelsen stiller med, hvad de har af pumper og går så i gang med at tømme vandhuller og afvandingskanaler for vand, siger Henrik Jensen.

3-årige Holger fra Brovst forsvandt i går formiddags i en skov på Sandmosevej ved Tranum. Drengen var sammen med sine forældre på en spejderlejr og forsvandt under en tur i skoven. Siden har hunde, politi, helikopter og frivillige forgæves ledt efter ham.

Politiet hunde har svært ved at snuse sig frem til Holger, hvis han skulle være faldet i et dybt vandhul og være sunket til bunds.

Henrik Jensen og 23 andre hundeførere har hele natten ledt efter Holger, men forgæves. Her til morgen afløses de trætte og kolde hundeførere af 22 friske hunde og betjente.

- Vi har eftersøgt et område fra hvor han sidst er set og så fem kilometer i nordlig retning. Vi mangler endnu at eftersøge et område omkring Tranum Klitplantage lidt længere værk, siger Henrik Jensen. 

I dag sættes medlemmer af Politihjemmeværnet også ind i eftersøgningen igen, og det ventes at området igen overflyves med helikopter.


Seneste nyt

fra Nordjylland