Egelund tog Thyras plads: - Det er en sjov blanding af følelser

Liberal Alliance fik - trods et flot valg - kun et nordjysk mandat. Og det blev overraskende Christina Egelund, der blev valgt frem for Thyra Frank.

Da de personlige stemmer blev talt op, blev det langsomt mere og mere klart at debutanten Christina Egelund ville blive valgt på bekostning af Thyra Frank, der har siddet i Folketinget den sidste valgperiode.

Noget af en overraskelse og en overraskelse, der efterlader Christina Egelund med blandede følelser.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg fik et mandat og samtidig er jeg ærgerlig over, at det ikke lykkedes os at få to mandater, som vi i lang tid så ud til at få og dermed får jeg heller ikke følgeskab af Thyra Frank og det er jeg rigtig ked af. Så det er en meget blandet følelse, siger Christina Egelund.

- Det var vores mål at få to mandater og det gik så op for os i går at det lykkedes ikke. Jeg blev dog noget overrasket over, at det så blev mig, der fik det ene mandat, vi tog, så det er jeg glad for, men også rigtig ked af at det ikke lykkedes os at få to, for jeg ville rigtig gerne have været kolleger med Thyra i Folketinget, siger hun videre.


Seneste nyt

fra Nordjylland