Eggers: Buldofi er ikke stedet for valgplakater

01:53

Budolfi Kirke er for tiden prydet af et banner, der skal gøre opmærksom på det forestående menighedsrådsvalg. Foto: Thomas Gaardsmand

1 af 2

Budolfi Kirke vil gøre reklame for det kommende menighedsrådsvalg, men metoden er upassende mener rådmand.

13. november er der menighedsrådsvalg. Tilsyneladende er der ikke alt for mange aalborgensere, der er opmærksomme på. I hvert fald har Budolfi Kirke set sig nødsaget til at råbe borgerne op med et enormt banner på Budolfis tårn.

Men det er en rigtig dårlig idé, mener forsyningsrådmand Tommy Eggers.

- Jeg mener ikke, Budolfi Kirke er det rigtige sted at hænge valgplakater op. Hvis menighedsrådet i Budolfi gerne vil gøre reklame for deres menighedsrådsvalg, så er der andre muligheder. Jeg synes ikke, det hører nogen steder hjemme at hænge det op på et af vores kulturminder, siger Tommy Eggers.

Han er som sådan ikke modstander af, at man provokerer lidt, og banneret er da også ment som en minder provokation, men han synes, at reklamekampagnen skæmmer for meget.

- Vi har mange turister, som kommer og tager billeder af byens seværdigheder, og de behøver altså ikke have billeder med hjem af valgplakater, siger Tommy Eggers.

På gaden får banneret en noget mere venlig modtagelse. De aalborgensere, TV2/Nord mødte torsdag, synes generelt, at banneret er helt i orden, hvis bare det ikke skal hænge der alt for længe.

Og det er nu også kun i en begrænset periode, at kirketårnet er "pyntet" af banneret. Det skal ned igen 12. september.

Flere nyheder fra TV2 Nord