EH Aalborg får ét point i bundkamp

EH Aalborg måtte søndag eftermiddag nøjes med det ene point i deres bundkamp i HTH-ligaen.

Det var et vaskeægte bundbrag, der søndag eftermiddag udspillede sig i Nørresundby Idrætscenter. EH Aalborg lå inden kampen på den sidstepladsen i ligaen, mens modstanderen fra Ringkøbing Håndbold lå to pladser over på ligaens 12. plads.

Inden kampen var der 1 point mellem de to hold, så EH Aalborg kunne med en sejr rykke op og overhale Ringkøbing i tabellen.

Lang hen i kampen lignede det også, at EH Aalborg skulle tage begge point. Midtvejs i første halvleg førte EH Aalborg med 8-4. Ringkøbing Håndbold fik dog hentet ind kort før pausen, og de to hold gik til pausen ved stillingen 11-10.

Fra starten af anden halvleg var det igen EH Aalborg, der startede bedst. Efter 40 minutters spil var hjemmeholdet foran med 18-14. Ringkøbing fik igen lukket hullet, men med 10 minutter igen trak EH Aalborg endnu engang fra, og med bare fire minutter tilbage var EH Aalborg foran med 23-20.

De sidste minutter fik spillerne fra EH Aalborg dog gummiarm og med 40 sekunder tilbage udlignede Ringkøbing Håndbold til slutstilling 23-23.

Resultatet betyder, at EH Aalborg får et enkelt point. Det er nok til at rykke én plads op i tabellen, så de nu indtager ligaens 13. plads med tre point efter 12 kampe.

Topscorer for EH Aalborg blev Laura Damgaard, der scorede seks gange. Næste gang EH Aalborg skal i kamp er onsdag den 7. november, hvor spillerne skal til Silkeborg for at spille mod Silkeborg-Voel.