EH Aalborg fik tæsk af Herning-Ikast

Det blev en nedslående affære onsdag aften, da EH Aalborg tabte til Herning-Ikast.

Det blev til et nederlag for damerne fra EH Aalborg, da de mødte Herning-Ikast i Nørresundby Idrætscenter onsdag aften. Håndboldkampen endte med slutresultatet 17-22.

Ved pausen stod der 8-10 til Herning-Ikast. Gæsterne bevarede føringen det meste af 2. halvleg med undtagelse af enkelte gange, hvor EH Aalborg fik kæmpet sig til udligninger. I kampens sidste del udbygger gæsterne solidt deres føring, hvilket EH Aalborg ikke kunne kæmpe imod. De kommer bagud med fem mål, som bliver kampens slutresultat.

Sidst de to hold mødtes var i oktober 2018, hvor det også var Herning-Ikast, der gik fra banen med en sejr. Dengang var den dog endnu større end den sejr de tog med hjem onsdag aften. i 2018 vandt Herning Ikast nemlig 31-19 over EH Aalborg.

EH håndbold roder med dette nederlag stadig rundt i den absolutte bund i tabellen, mens aftenens modstander ligger på en femteplads. Du kan se den samlede tabel i HTH-ligaen herunder.