Rykker fra sidstepladsen: EH Aalborg sejrer for anden gang i sæsonen

EH Aalborg er ikke længere HTH-ligaens bundprop, efter da torsdag aften slog Randers HH.

Der er ikke gået mange point ind på kontoen for Aalborg EH denne sæson. Kun tre point var det blevet til i de første 18 kampe af sæsonen. Det betød, at klubben lå allersidst af 14 hold i ligaen.

Det sluttede dog torsdag. Her var Randers HH på besøg. Randers HH lå inden aftenes opgår på 10. pladsen i ligaen, så der var tale om en regulær bundkamp.

Den kunne EH Aalborg trække sig ud af som vindere. 26-24 blev kampens resultat.

Det var en ekstremt lige kamp, hvor ingen af holdene formåede at slå et hul ned til modstanderen. Første halvleg endte med en føring på 15-14 til EH Aalborg. Den største føring i hele første halvleg var på sølle to mål.

Anden halvleg blev lige så tæt. EH Aalborg kunne ikke trække helt fra, og Randers HH var lige ved at ødelægge sejrsfesten, da de udlignede til 22-22.

EH Aalborg formåede dog at hanke op i sig selv, og de kunne derfor slide en sejr hjem på 26-24.

Med sejren rykker EH Aalborg nu fra sidsepladsen og op på næstsidstepladsen i HTH-ligaen, da de overhaler Ringkøbing i tabellen.

Topscorer i kampen blev Emma Steffin, der scorede seks mål for EH Aalborg.