EHF Cup: Aalborg Håndbold er klar til gruppespil

Med en 32-28 sejr over St. Gallen på udebane i Schweiz går Aalborg Håndbold videre i EHF Cuppen.

Nordjyderne kontrollerede kampen hele vejen og gik til pause med en føring på 17-14.

Angrebsspillet blev flot styret af Morten Slundt kampen igennem, og han kronede en stor kamp med syv mål. Slundt bevarede også dirigentstokken efter pausen, hvor Aalborg Håndbold flere gange førte med seks mål.

Der var aldrig tale om spænding i kampen, og til sidst blev det til bytte mål-spil, som også gav Jesper Jensen mulighed for at skifte godt ud.

Martin Larsen var ikke på banen i anden halvleg, Sander Sagosen fik pauser, og Buster Juul, der var blevet sin knæskade kvit, overlod pladsen på venstre fløj til unge Jonas Jensen i det sidste kvarter. Han fik også fornøjelsen at score holdets sidste mål i kampen. Palicka passede målet i 1. halvleg, mens Aron Edvardsson havde tjansen efter pausen, mens Håvard Tvedten ikke blev klar til kamp.

Alt i alt en solid indsats. På onsdag venter en vanskelig kamp på udebane i Skjern i Boxer Herreligaen, mens der er lodtrækning til gruppespillet i EHF Cup'en i Wien på torsdag, hvor der venter seks kampe i februar og marts.