EHF Cup: Aalborg Håndbold spillede uafgjort

Efter have været foran det meste af kampen, blev Aalborg Håndbold alligevel indhentet af rumænske Dinamo Bucuresti i lørdagens kamp i EHF Cup.

Det blev endeligt til point i Aalborg Håndbolds tredje kamp i EHF cup. De Aalborgensiske herrer, der spillede mod rumænske Dinamo Bucresti i Jutlander Bank Arena lørdag eftermiddag, spillede uafgjort.

Aalborg var dog foran det meste af kampen, og derfor var det ekstra bittert, at rumænerne for alvor kom ind i kampen i de sidste minutter.

Aalborg Håndbold gik ind i kampens sidste otte minutter med en føring på tre mål. Men det lykkedes de rumænske gæster, at få kæmpet sig op. Derfor stod der i de sidste to minutter 27-26 til Aalborg Håndbold. I det sidste minut bliver der udlignet, og så mister Aalborg

I de sidste 25 sekunder mister Aalborg Håndbold bolden i angreb, og rumænerne sætter ind med et kontra, der skaffer rumænerne et skæbnesvangert mål. Aalborg Håndbold rejste sig hurtigt, og får banket et mål ind i kampens allersidste sekunder. Derfor sluttede kampen 28-28

Tre sekunder inden kampens slutning holder træner en time-out for at planlægge de få sekunder. Men med et enkelt langt kast mod Dinamo Bucrestis mål fra den anden banehalvdel kunne ikke bringe Aalborg det sidste mål og dermed mistede de muligheden for en vigtig sejr og to point.

Der er nu noteret et enkelt point i gruppespillet i EHF Cup. Det betyder, at Aalborg Håndbold stadig er placeret sidst i deres gruppe.