Ejer af brændt hus: Jeg vidste intet før jeg så billeder i pressen

TV2Nord har talt med ejeren af den bygning, der tirsdag aften blev gerningssted for dobbeltdrab, og han fortæller, at han fik et chok, da han hørte om branden.

Det kom som noget af en overraskelse for ejeren af den bygning på Heimdalsvej i Aalborg, at det netop var hans ejendom, der var blevet sat ild til. Han havde nemlig intet hørt fra myndighederne.

- Det var via pressen, jeg blev opmærksom på, at det var min ejendom, fortæller ejeren til TV2Nord.

Han ønsker ikke sit navn frem i offentligheden, men han har nu selv meldt sig til politiet for at få bekræftet, at der er tale om den ejendom, han ejer på Heimdalsvej, der nu er genstand for en mordbrand. En brand, der har kostet to mennesker livet.

Ejeren fortæller, at han tilbage i 2015 lejede ejendommen ud til en bekendt. Lejemålet er indgået frem til juni i år, og det er sket med henblik på, at den bekendte skulle købe ejendommen. Han har dog tilsyneladende lejet den videre til en eller flere ukendte personer. 

Ifølge TV2Nords oplysninger er der gennem flere måneder drevet bordel på adressen, og der er registreret en massør på stedet. 

- Vi kan ikke bekræfte det endeligt endnu, men der er oplysninger, der tyder på, at der er bordeldrift på stedet, siger Sune Myrup, politikommissær, Nordjyllands Politi. 

Nordjyllands Politi har sat massivt ind for at få opklaret hvem, der slog to personer ihjel i en mordbrand i Vejgaard tirsdag aften.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland