Ekspert: AaBs transfervindue godkendt

Mandag ved midnat lukker sommerens transfervindue i Danmark. Dermed slutter muligheden for at handle med fodboldspillere.

Humøret er højt hos Superligaens tophold for tiden. Til gengæld skraber klubbens økonomi bunden. Derfor er det ikke blevet til store indkøb denne sommer.

- Selvom vi har fået penge (salget af Lucas Andersen og Jacob Barrett, red.), så er det ikke sådan, at der bliver givet mange penge ud til transfer, siger AaB's træner, Kent Nielsen, til TV2/Nord.

Fredag måtte AaB vinke farvel til Lucas Andersen, der er skiftet til Hollandske Ajax. Men det er også den eneste førsteholdsspiller, der har forladt klubben.

- Jeg er jo glad på Lucas' vejen. Han har gjort sig fortjent til det. Det er en fantastisk mulighed, han har fået, og jeg er sikker på, at han nok skal gribe den. Men jeg er også ked af det, jeg ville gerne have arbejdet videre med ham, siger Kent Nielsen.

At AaB har formået at holde på de to landsholdsspillere, Nicklas Helenius og Lasse Nielsen, som begge var nævnt som salgsemner. Og derfor er AaB's sommerhandler, ifølge BTs fodboldekspert, Michael Qureshi, mere end godkendt.

- De sælger Lucas Andersen, men det var forventet. Det var en spiller, som var meget ombejlet, og så får de gode penge for ham, så de kan lukke hullet i kassen efter en stor økonomisk krise. Man kan sige, at der mangler lidt til bredden, men ellers så synes jeg, at det har været virkelig, virkelig flot, det de har lavet ude i AaB, siger han.

AaB's eneste forstærkning denne sommer har været indkøbet af forsvarsspilleren, Rasmus Thelander, som blev hentet i AB. De danske klubber kan dog nå at hente spillere helt ind til mandag ved midnat, hvor transfervinduet smækker i.


Seneste nyt

fra Nordjylland