Ekspert om Spalvis-salg: Optimal situation for AaB

AaB har solgt klubbens 21-årige Superligatopscorer til Sporting Lissabon, men salget bliver først effektueret fra sommeren 2016. Det efterlader AaB i en gunstig situation i forårssæsonen.

AaB offentliggjorde mandag formiddag at klubben har solgt deres 21-årige Superliga-topscorer Lukas Spalvis til portugisiske Sporting Lissabon.

Salget effektueres efter den igangværende sæson og nordjyderne har således råderet over den målfarlige litauer sæsonen ud. Det er en situation som AaB kun kan være tilfreds med, vurderer TV 2 Sports fodboldekspert Morten Bisgaard.

- Det er selvfølgelig en optimal situation. Nu har AaB udlejet Niklas Helenius til tysk fodbold i et halvt år, og det er nok ikke helt tilfældigt, at det netop er et halvt år. Når Spalvis tager afsted, så kommer Helenius tilbage, også har man igen en angriber, siger han til tv2.dk

- Men det er klart, at i den her sæson hvor man er så tæt på en top tre og måske endda guld, så skal man selvfølgelig holde lidt på ham (Spalvis, red.)

AaB har i efteråret - ikke mindst på grund af Spalvis 14 mål - sikret sig overvintring på Superligaens andenplads. Blot et point fra FCK på førstepladsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland