Ekstra forretningseventyr holder liv i Dybvad Kro

Forpagteren af Dybvad Kro fik for tre år siden en fiks idé, der nu er med til at støtte driften af Dybvad Kro.

- Det er med til at styrke det hele, og der er med til at sørge for, at kroen kan overleve, fordi det er svært, at have en kro til at stå alene i dag, og sige man skal leve af den krodrift, der er. Det er svært ude på landet.

Sådan fortæller chef for Dybvad Kro, Kim Wolff Nielsen - også kendt som Madkongen - om baggrunden for, hvorfor han har startet et ekstra projekt op i køkkenet på den gamle kro. 

Når der ikke skal laves mad ud af huset, eller der er fest på adressen, så knokler Kim og hans søn nemlig stadig i køkkenet. De laver en række færdiglavede produkter, der har fået navnet Naturens Køkken. Produkterne sælges til blandt andet i Magasin, Salling og MENY. 

- Vi laver for eksempel dressinger, saucer og supper, der er helt veganske. Og driften af Naturens Køkken ligger cirka fifty/fifty med krodriften, fortæller Kim Wolff Nielsen. 

Naturens Køkken er opstået fordi, det ville være meget svært, at have kroen til at stå alene. Chefen selv understreger dog, at det fortsat skal være kroen, der er nummer ét, og at produktionen ikke skal overtage det hele. 

- Det er en kro med ekstra produktion, ikke omvendt. Og det skal det blive ved med, fortæller Kim Wolff Nielsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland