Elbjørn bliver i Aalborg

Isbryderen og restauranten som ligger ved havnefronten i Aalborg har skiftet hænder og de nye ejere vil ikke flytte skibet. Den tidligere ejer, kokken Lars Jeppesen er både glad og vemodig over salget.

Jes og Jes. Det hedder de to nye kaptajner på Isbryderen Elbjørn

De begyndte at drømme for en måned siden. 1. august købte de så den gamle isbryder og de regner med at åbne for spisende gæster allerede igen til september.

Alt sammen uden at have nogen som helst erfaring fra restaurationsbranchen.

- Dumdristighed eller vovemod vil nogen sikkert kalde det. Vi synes det er et spændende projekt og kan øjne en forretning i det, siger medejer Jes Thue, som bliver daglig leder på Elbjørn

Den tidligere kaptajn på Elbjørn - kokken Lars Jeppesen, har med salget sagt farvel til en idé han har kæmpet for i fem år.

- Det er en lettelse men samtidigt lidt vemodigt. Det er rigtig mange timer der er brugt dernede. Men også en stor arbejdsbyrde der er væk. Jeg er vel egentlig også lettet og glad, siger Lars Jeppesen

De nye ejere vil i løbet af vinteren renovere Elbjørn for at der kan blive plads til flere gæster. De vil satse på et bredere publikum.

- Vi har lovet alle dem vi kender, at madlavningen holder vi os fra, så det vil vi ansætte nogle kompetente folk til, siger Jes Thue.


Seneste nyt

fra Nordjylland