Elgiganten overtager kriseramt Fona-butik

Foto: Arkivfoto TV2/Nord

Fona-butikken i Aalborgs midtby bliver transformeret til en Elgiganten-butik.

Den kriseramte elektronik-kæde Fona, der siden 1. februar har været i betalingsstandsning og siden under rekonstruktion, er fortid inden for det næste år.

Det står fast efter at Elkjøp Nordic, der står bag Elgiganten i Danmark, har købt kæden med den hensigt at transformere den til Elgiganten-butikker. Det skriver TV2.dk.

Intentionen med Fona var ellers at lukke langt de fleste af kædens butikker ned, og lade blot otte overleve - i Nordjylland blot butikken i Aalborgs midtby. Men med Elkjøps overtagelse af kæden udvides de otte overlevende butikker med to, så i alt 10 Fona-butikker klarer skærene - under navnet Elgiganten.

I Nordjylland var det som skrevet kun butikken på Nytorv i Aalborg, der var udset til at overleve, og det faktum ændrer dagens nyhed ikke ved. Dermed må Fona-butikkerne i Aalborg Storcenter, Hjørring, Frederikshavn og Thisted altså dreje nøglen.

Mandag begyndte en "tøm butikken-"kampagne i de butikker, der er nødsaget til at lukke, og kunder med hang til elektronik, musik, film og meget mere kan derfor, givetvis, gøre sig en god handel i de næste uger inden det 21. maj er endegyldigt slut for de mange butikker.

Elkjøp har meddelt at ansatte i de 10 butikker, der omdannes til Elgiganten-butikker alle tilbydes fortsat ansættelse.

 

 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord