Elitehåndbolden gør comeback i Frederikshavn

Foto: TV2/Nord

Et nyt håndboldprojekt skal få elitehåndbolden tilbage til Frederikshavn. Vendsyssel Håndbold starter i 2. division, men målet er klart at komme i ligaen.

Efter et langt forarbejde er det lykkes at søsætte projekt Vendsyssel Håndbold. En af hovedmændene bag projektet er Per Malmberg. 

-Det er en stor glæde, at det man har drømt om længe nu er en realitet, jeg ser meget frem til fortsættelsen, og håber at Vendsyssel tager godt imod dette, både private, men også erhvervslivet, siger Per Malmberg.

Vendsyssel Håndbold drømmer om Ligaen, men først når alle forudsætninger er opfyldt. Det betyder, at organisationen, økonomien og sporten skal være på plads, før end det store skridt skal tages. 

Jan Hansen fra Aalborg DH er tiltrådt som direktør og ligeledes fra Aalborg DH er det lykkedes at hente Johnnie Aabo Sørensen, som skal være salgschef. 

-Vi glæder os rigtig meget til at stå i spidsen for dette projekt. Vi er klar til at tage arbejdshandskerne frem, for det er os, der skal være med til at skabe mulighederne for at dette projekt kommer hele vejen, siger de to tidligere Aalborg DH mænd.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord