Emma på det store lærred

Om to dage har TV2's julekalender "Ludvig og Julemanden" premiere i fjernsynet, men allerede tirsdag havde de lokale medvirkende mulighed for at se sig selv på det store lærred i Hjørring Biocenter.

Over 300 var mødt op tirsdag eftermiddag til snigpremieren på årets julekalender "Ludvig og Julemanden", der vises på TV2 fra torsdag d. 1. december.

Julekalenderen er optaget i Nordjylland, primært på Børglum Kloster. Derfor har mange nordjyder også bidraget til filmen: Der er fem nordjyske skuespillere på rollelisten, alle statister er lokale, og selve kulisserne har produktionsskolen i Hjørring hjulpet med at lave. Derfor var der også mange, der mødte op for at få et smugkig på de tre første afsnit af julekalenderen. 

Én af dem, der glædede sig særligt meget til snigpremieren, var Emma Holst fra Bindslev, som spiller Martine i julekalenderen. Martine er hovedpersonen Ludvigs klassekammerat. 

- Det har været rigtig sjovt at prøve at arbejde som skuespiller. Jeg har lært rigtig meget, og jeg er blevet mere selvstændig, men det har været træls ikke at se sine venner, siger Emma Holst, der til daglig går i sjette klasse på Bindslev Skole. 

Efter premieren var Emma Holst godt tilfreds: 

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Og dem fra min klasse, som jeg har snakket med, sagde, at det var rigtig godt, siger hun.

Også Anne Rottbøll fra Børglum Kloster, hvor optagelserne til julekalenderen har fundet sted, var glad for resultatet. 

- Vi har jo haft filmfolk rendende i vores hjem i mange måneder, så det var så rørende at se, hvor godt det var blevet, siger hun.  

"Ludvig og Julemanden" er produceret af Deluca Film og har premiere klokken 20 torsdag aften på TV2. På listen over skuespillere står blandt andre Andreas Bo, Camilla Bendix, Anne Sofie Espersen, mens komikeren Lars Hjorthøj spiller selveste julemanden. 


Seneste nyt

fra Nordjylland