Stop, det er politiet: En 34-årig bilist er sigtet for spirituskørsel

En 34-årig mand fra Brovst-området var natten til fredag ikke specielt begejstret, da han kunne se, at en politipatrulje var lige i hælene på ham. Men efter et par kilometer ad Sønder Øksevej i Brovst trak bilisten ind til siden og var klar til tale med ordensmagten.

Og måske der var en årsag eller to til, at bilisten ikke havde så meget lyst til at få politiet for tæt på sig, for det viste sig, at den 34-årige bilist var påvirket af alkohol. 

Det betød, at han blev anholdt og sigtet for at køre bil i spirituspåvirket tilstand. Han har fået taget en blodprøve, der nu skal vise, hvor høj en promille den 34-årige bilist har kørt med. Derefter venter en bøde og afhængig af promillens størrelse muligvis også frakendelse af kørekortet. Den 34-årig man er fra Brovst-området.

Der var tre mænd i bilen, og det var ikke kun føreren, der formentlig gerne have foretrukket at være gået under politiets radar. Også en 33-årig mand blev nemlig afsløret i at have 12 gram amfetamin i lommerne. Det svarer til at være i besiddelse af euforiserende stoffer til en værdi på gadeplan på omkring 2.400 kroner. Det ulovlige stof koster nu den 33-årige mand en bøde.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland