Se TV2 Nords livesending: Én million julelys bliver tændt i Blokhus

TV2 Nord var med, da et kæmpe lysshow blev tændt i Blokhus.

Et magisk juleeventyr åbenbarede sig, da der i Blokhus endelig blev tændt for de mange hundretusinde lyspærer, der tilsammen danner årets lysshow i byen. Showet finder sted i Skulpturparken i Blokhus, hvor der er dekoreret med én million julelys i forskellige farver og udformninger.

Blandt andet er der opstillet en 46 meter lang lys- og lydtunnel, en lysende kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, julekaner og rensdyr, guldkareter, oplyste snemænd og julemænd, julestjerner, glaskugler, et kærlighedstræ med røde julehjerter, Disney julefigurer, en is- og vinterudstilling, harpespillende engle og meget andet. 

TV2 Nord var med, da lysene blev tændt, og du kan se hele livesendingen i videoen øverst i artiklen. 

Yderligere 1,5 million investeret i juleudsmykning

I år er der investeret yderligere halvanden million kroner i juleudsmykningen, og dermed løber den samlede juleinvestering op i over syv millioner kroner. 

- John Andersen (ejer af Skulpturparken red.) så nogle muligheder, som de færreste ville have spottet. Han fortjener en kæmpe cadeau for, hvad han har formået at udvikle stedet til. Skulpturparken er omdannet til et sandt julemekka, og jeg garanterer, at synet bringer juleglæden frem hos alle, siger Palle Jensen, direktør i Skulpturparken.

Sidste år besøgte godt 60.000 personer udstillingen i løbet af de to måneder, arrangementet varede. Men i år er forventningen, at endnu flere gæster vil lægge vejen forbi juleherlighederne. 

Her kan du tage med på tur blandt juledekorationerne.

Seneste nyt

fra Nordjylland