Kronprinsparrets priser 2018: En rød løber fyldt med forventninger

Det er en række kendte ansigter, der lørdag aften kommer op af den røde løber ved Musikkens hus for at se uddelingen af Kronprinsparrets priser 2018.

Kronprinsparrets priser skal lørdag aften uddeles i Musikkens Hus i Aalborg. Det er fire priser, der skal uddeles i løbet af aftenen. Det er kulturprisen, den sociale pris og så stjernedryspriser i hver kategori. Lørdag aften ankommer flere kendte ansigter til Musikken Hus for at deltage i festlighederne. 

- Jeg har store forventninger til i aften. Jeg glæder mig rigtig meget til at se de musikalske indslag og selvfølgelig at se, hvem der vinder priserne, siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune. 

quote Jeg har store forventninger til i aften. Jeg glæder mig rigtig meget til at se de musikalske indslag og selvfølgelig at se, hvem der vinder priserne

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune

Det er kronprinsparret selv, der uddeler priserne. vinderne er blevet udvalgt af parret selv efter at to komiteer har indstillet kandidater. Kronprinsparret uddeler hvert år derse pris i forskellige byer i Danmark, det er 2. år, priserne bliver uddelt i Aalborg. Sidste år blev priserne uddelt i Silkeborg.

Der er mange musikalske indslag i løbet af prisuddelingen. De kommer blandt andet fra Tina Dickow, Minds of 99, Lis Sørensen og Alex Vargas. Selve showet bliver vist på DR1 klokken 21. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland