En våd omgang crossfit i Aalborg

Crossfit-konkurrencen Beach Challenge bød på vand både fra oven og fra neden.

Sommerens største konkurrence i sportsgrenen crossfit plejer at foregå på stranden i Løkken, men i år er den for første gang nogensinde rykket til det helt nye friluftsområde Vestre Fjordpark i Aalborg. Vestre Fjordpark byder nemlig på ideelle forhold til den specielle sportsgren.

- Det er et fantastisk område, og jeg ville ønske, at vi kunne fortsætte herude til klokken 21 i aften, fortæller Rasmus Maack fra eventfirmaet RX’d, der arrangerer den store konkurrence.

Crossfit er såkaldt funktionel træning, hvor styrketræning møder gymnastik, yoga og pulstræning.

I dagens konkurrencer var der således både løft af tunge vægtstænger, løb og svømning. Og netop vandet var der nok af i friluftsbadet, hvor regnen også silede ubarmhjertigt ned det meste af dagen.

- Vand. Masser af vand. Og lige om lidt får vi endnu mere, griner crossfitudøver Lone Axelsen fra Aalborg, der suppleres af sin makker André Bay Christensen:

- Det gør ikke så meget. Vi er her lige så meget for at hygge os og møde nye mennesker, så en smule regn er ikke noget problem.

Vestre Fjordpark i Aalborg er et helt nyt rekreativt vandsportsområde og kombinationen af strandsand, åbne svømmebassiner og løberuter gør, at arrangøren håber, at konkurrencen kan få lov til at vende tilbage i mange år endnu:

- Aalborg Kommune har gjort et kæmpe stykke arbejde for at få det her til at lykkes, og jeg håber virkelig, at Beach Games kan finde et nyt hjem her i Fjordparken, slutter Rasmus Maack. 


Seneste nyt

fra Nordjylland