Endelig: Hobro scorede i Aarhus

Hobro hentede lørdag eftermiddag det første point i foråret, da de spillede uafgjort mod AGF.

Da uret på Ceres Park lørdag eftermiddag passerede 54 minutter i kampen mellem AGF og Hobro IK blev det nordjyske Superliga-hold rekordindehaver. Fra det ene sekund til det næste tyvstjal Hobro den 25 år gamle rekord for længste måltørke fra Ikast fS.

Den kedelige rekord blev til virkelighed ved stillingen 1-0 til AGF, og efter seks kampe uden at have scoret et eneste mål, kunne det ligne at Hobro ville sætte sig eftertrykkeligt på den lidet flatterende rekord. Sådan skulle det dog ikke blive.

Nordjyderne slog "kun" rekorden med 16 minutter, for i det 70. minut lykkedes det endelig for det nordjyske Superliga-mandskab at få nettet til at blafre i modstanderens mål. Dermed hedder rekorden for længste måltørke nu 652 minutter, og indehaveren hedder Hobro IK.

Kampen endte 1-1, og Hobro kan dermed sætte det første point fra foråret ind på den noget slunkne Superliga-konto. Holdet hænger ubehjælpeligt fast i bunden af tabellen og har efter denne runde 11 point. Det er 11 færre end Esbjerg som nordjyderne jagter.

Hobros næste kamp er et ægte nordjysk opgør. Her er modtanderen nemlig AaB, der kæmper om placeringer i den modsatte - og noget sjovere - ende af tabellen.

Manden bag Hobros eneste mål i kampen var Kasper Povlsen, der tidligere har spillet i AGF.