Endelig tag over hovedet til familie på syv

Den hårdt prøvede familien Tucker fra Skagen har nu fået permanent tag over hovedet. Familien mistede alt, hvad de ejede i en brand i juni.

Familien Tucker på to voksne og fem børn har boet på må og få i halvanden måned, siden deres hus i Skagen brændte d. 28. juni. Nu har familien fundet et hus i Strandby ved Frederikshavn, som de lejer. Dermed har de endelig fundet et permanent sted at bo.

Børnene er også begyndt i skole og børnehave. Familien, der lever af kontanthjælp, mistede alle deres ejendele i branden, og de havde ingen indboforsikring. Derfor er de afhængige af kommunens og venners hjælp. Efter branden boede familien i ti dage på Skallerup Klit Feriecenter. Opholdet blev betalt af Frederikshavn Kommune, men kommunen ville ikke betale mere end de ti dage.

Siden boede familien på må og få ved folk, der stillede deres huse til rådighed for dem. Men familien er lykkelige for at have fundet et sted at bo:

- Det har været super at få en base, og jeg tror, at der har været en skytsengel, der har vist os vej hertil, for vi er så glade for at være, hvor vi er i dag, siger Sascha Tucker.

Selvom deres nye hjem i Strandby er på plads, så mangler familiens syv medlemmer stadig en del basale ting, da de mistede alt i branden. Men familien har fået hjælp fra fremmede fra hele landet. Via en Facebook-side har folk tilbudt brugte møbler og tøj til familien. Det er familien Tucker utroligt taknemmelige for.


Seneste nyt

fra Nordjylland