Endnu en betalingsapp er landet i din smartphone

01:56

Foto: Henriette Maj Pedersen

1 af 2

Mobilepay, Swipp, MyWallet og nu også Dankort app. Mulighederne er efterhånden mange for betalingsmetoder med mobilen.

Du står ved kassen i dit lokale supermarked. Du vil betale med mobilepay, ligesom du plejer. Det kan du ikke, fordi nu bruger supermarkedet DankortApp. Mens du henter den foreslår din telefon en tredje app, som du bank har et samarbjede med. Kender du det? 

Nets har i løbet af sommerugerne sat et lille stunt i gang for at øge opmærksomheden på deres ny betalings-app. Dankort app'en kan i løbet af sommerugerne bruges i landets fire største byer til at købe is til én krone. 

Dankort app'en er efterhånden et højt nummer i rækken af nye betalingsmetoder, der kan bruges på mobilen. 

- Vi har netop lanceret Dankort på mobilen, der skal være let tilgængeligt for alle danskere - uanset hvilken bank man har, og blot man bruger enten en nyere iPhone eller Android mobiltelefon. Vi vil gerne vise, hvor nemt det er at komme i gang med at betale med Dankort på mobil, og derfor besøger vi i den kommende uge flere danske byer for at gøre opmærksom på dette og hjælpe folk i gang, fortæller Brian Hulvi, Head of Dankort app hos selskabet Nets.

Dankort på mobilen kan allerede nu bruges som betalingsmiddel i en stribe butikker landet over, blandt andet i Dansk Supermarkeds butikker - Bilka, Føtex, Salling og Netto. Også i Københavns Zoo og en række andre butikker kan mobilen bruges som et nemt betalingsmiddel.

Flere nyheder fra TV2 Nord